Mogelijkheden kinderfeestjes

 

Arrangement I bij De Coeswaerde in Laren

Je hebt een eigen verjaardagstafel, hier serveren we onze heerlijke pannenkoeken. Geniet eerst van limonade met je vriendjes en vriendinnetjes en leef je uit in de vernieuwde speelruimte. Ondertussen worden de pannenkoeken gemaakt door onze chefs van Restaurant De Coeswaerde in Laren. Als zij klaar zijn is het nu de taak aan jou om de mooiste pannenkoek te maken met allerlei lekkers.

 

Lekker gesmuld? Nog een gaatje over? Als toetje krijgen jullie een overheerlijke bol ijs. Als afsluiting krijgen jij en je vriendjes een muntje voor de grijpmachine. Niet getreurd, er is altijd prijs!

 

Arrangement II bij De Coeswaerde in Laren

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je aan de slag met de echte koks van Restaurant De Coeswaerde in de speciale kinderkeuken. Je feestje begint natuurlijk met limonade en iets lekkers.

 

Wij zorgen er natuurlijk voor dat jullie eruit zien als een echte kok!  Voordat we pannenkoeken gaan bakken, maken we een versierde koksmuts. Als je eruit ziet als een echte kok is het tijd om in de echte keuken mee te kijken met de chefs.

 

Hopelijk heb je goed opgelet, nu mag je zelf aan de slag. Samen met de chef maak je, je eigen beslag en maak jij je eigen pannenkoek. Lukt het jou om de pannenkoek hoog in de lucht te gooien?

 

Heb je genoeg pannenkoeken gebakken en gegeten? Dan is het tijd voor een lekker ijsje. Aan het einde van het feestje krijg je een diploma als bewijs dat je een echte pannenkoekenkok bent. Natuurlijk mag je, je versierde muts mee naar huis nemen.

 

Bekijk hier de tarieven.

Heb je nog vragen? Aanvullende wensen? Neem contact op met Restaurant De Coeswaerde in Laren.

 

Brink 18A

1251 KW  Laren

T 035 - 73 70 473

E info@coeswaerde.nl

 

Er is een fout opgetreden.

Uw inschrijving is ontvangen.